Contact FAQ

FAQ

Hier kan u de antwoorden op de meest gestelde vragen vinden!

Hoe moet ik mijn eenheidsprijs ingeven?
Gelieve de eenheidsprijs zonder € teken in te geven en met een komma in plaats van een punt. Zo vermijd u dat u een foutmelding ontvangt bij het ingeven van de eenheidsprijs.
Is een foto of scan van het aankoopbewijs voldoende of dienen er nog andere elementen mee doorgestuurd te worden?
Enkel een foto (in JPG, PNG of PDF-formaat) van het volledige aankoopbewijs is voldoende.
Ik heb geen e-mailadres wat nu?
Vraag aan familie of vrienden/kennissen om de aanvraag online voor u te doen via hun e-mail adres. Zorg er voor dat bij de aanvraag uw persoonlijke bankrekening wordt ingevuld, zodat de cashback op uw rekening wordt gestort.
Wat als mijn aankoopbewijs te lang is om in één geheel te fotograferen?
U mag gerust het kassaticket in twee knippen en de twee delen naast een fotograferen. Let er wel op dat u geen tekst of informatie doorknipt.
Wanneer ontvang ik mijn cashback?
Na goedkeuring van uw aanvraag wordt het cashback bedrag op de door u opgegeven bankrekening gestort. Het kan 4-8 weken duren voor uw cashback op uw bankrekening staat, gerekend vanaf de ontvangst van uw persoonlijke gegevens inclusief scan of foto van het aankoopbewijs. LET OP: het is mogelijk dat uw aanvraag niet volledig was en dat de e-mails over dit onderwerp in uw spam box terechtkomen. Controleer uw spambox of de map ‘Ongewenst’ in uw e-mail programma. Indien u geen bevestigingsemail ontving gelieve contact met ons te nemen.
Ik vind mijn product niet in de productenlijst wat nu?
Indien uw product niet in de lijst staat, dan moeten we uw helaas melden dat u product geen deelnemend product is en dat we geen terugbetaling zullen uitvoeren.
Op welke manier dient het aankoopbewijs gefotografeerd te worden?
Het aankoopbewijs moet men recht fotograferen en het ganse aankoopbewijs moet zichtbaar zijn op de foto( de 4 hoeken van het aankoopbewijs moeten duidelijk zichtbaar zijn). Liefst op een donkere achtergrond.